100e doelpunt in het 1e elftal voor Robin Bijl

Hollandscheveld – Een gretig Hollandscheveld stond er op het veld. Het is Roy Strijker die twee keer een voorzet geeft op Jeroen Everts , maar hij wist hier niet van te profiteren. Daarna een mooie aanval van de thuisploeg. De bal komt bij Jan Hagen, zijn schot werd met moeite overgetikt door de doelman van CSVC. De eerste kans voor CSVC wordt naast geschoten.

Nu enkele kansjes voor de gasten uit Coevorden, maar echt gevaarlijk wordt het niet. Dan omzeilt Mathijs Snippe de verdediging van CSVC en zet voor op Jeroen Everts, maar hij staat helaas buitenspel. Dan is het Mike de Jonge die het van afstand schiet. De keeper gaat de fout in en de bal verdwijnt achter hem in het doel 1-0. Voor rust dan nog een grote kans voor Jan Hagen, maar ook hij wordt afgevlagd voor buitenspel.

In de tweede helft gaat de ploeg uit Coevorden op zoek naar de gelijkmaker. Ze hebben veel balbezit, maar echte kansen komen er niet. De achterhoede van Hollandscheveld stond ook vandaag weer prima en gaf weinig weg.
Mathijs Snippe kan de wedstrijd dan beslissen. De aanval via Roy Strijker en Jeroen Everts beland bij Mathijs Snippe, hij weet deze grote kans niet te benutten. Aan de andere kant neemt de druk van CSVC toe, maar de kansjes die ze krijgen zijn prooi voor doelman Lennard Vos. Robin Bijl is in de ploeg gekomen en in de 88e minuut een snelle uittrap van Lennard Vos op Robin Bijl. Robin houd het overzicht en scoort de verlossende 2-0. Voor Robin zijn 100e doelpunt in het 1e elftal, een bijzondere mijlpaal. foto en verslag: Jessica Mol