Uncategorized

Coronacijfers lopen op in Hoogeveen

Hoogeveen – In een etmaal tijd zijn in de gemeente Hoogeveen 36 nieuw bevestigde corona besmettingen gemeld. Dit is het hoogste aantal in maanden tijd.  Dit blijkt uit Uit de laatste cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM

 

De testcapaciteit in Drenthe kan vanaf 12 oktober worden uitgebreid. In Meppel verandert de tijdelijke testlocatie van GGD Drenthe in een vaste locatie, waar inwoners geen drie, maar vijf dagen per week terecht kunnen. De testlocatie in Emmen is voortaan ook in het weekend geopend. Hierdoor kunnen meer mensen met corona gerelateerde klachten dagelijks in Drenthe terecht voor een test.

Vanaf 12 oktober: testlocatie Meppel aan de Eekhorstweg
Op maandag 12 oktober opent de vaste testlocatie in Meppel. Mensen met een testafspraak kunnen hier van maandag t/m vrijdag terecht om zich te laten testen. De toegang tot de testlocatie is tegenover de Eekhorstweg 20. Deze vrijdag staat de mobiele testfaciliteit nog aan de Jan Huygen van Linschotenstraat.

Emmen nu ook in het weekend geopend
Vanaf zaterdag 10 oktober is de testlocatie in Emmen dagelijks geopend, ook in het weekend. Dit was al het geval bij de testlocatie in Assen.

Maak telefonisch of online een afspraak
Voor het maken van een testafspraak bel je naar het landelijke nummer 0800-1202. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kunt ook online een afspraak maken, met je DigiD. Hiervoor ga je naar coronatest.nl.

Op deze webpagina lees je meer over het testen door GGD Drenthe.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: