Zakelijk

Supermarkt Wiester opent met spetterende acties

Wijster – De supermarkt in Wijster word maandag 19 oktober met spetterende acties geopend. De familie Kleine uit Hoogeveen heeft met man en macht gewerkt om de supermarkt helemaal klaar te krijgen. Momenteel wordt de hand gelegd aan de laatste cosmetische veranderingen. 

Zo heeft de winkel helemaal een andere indeling gekregen welke in de ogen van Jacco een stuk rustiger en mooier oogt. Ook is het hele assortiment op de schop genomen, en is er nagedacht over de plaats en mogelijkheid voor de groente afdeling, nette en schone bakken die weinig onderhoud vergen is volgens Jacco het recept om gezonde en goede groente te kunnen verkopen aan de consument.

Ook zullen er in de winkel bloemen worden verkocht en is de winkel straks wederom een Postnl service punt, kunnen er rookwaar en medicijnen (zonder recept)  gekocht worden. Bevind zich een verse broodjes afdeling in de winkel en is er dagelijks aanvoer van verse producten.

De supermarkt gaat op maandag 19 oktober stunten met diverse artikelen, ook krijgen de eerste 100 klanten een gratis appeltaartje. Bij aanschaf van 2 pakken koffie een gratis pakje met koeken en nog vele andere acties. Jacco kijkt met trots naar het behaalde resultaat. Na de complete verbouwing van Snackbar Wiester die ook eigendom is van de familie heeft het weer een grote prestatie geleverd in het dorp Wijster.

 

Geef een reactie