De Tamboer lanceert theaterprogramma december

Hoogeveen – Na het verkrijgen van de ontheffing vorige week, kondigt Theater De Tamboer vandaag het theaterprogramma voor december aan. Cabaretier Kasper van der Laan speelt zijn lovend ontvangen debuutshow, het Ensemble Apart van het Noord Nederlands Orkest speelt kamermuziek en Yorick van Norden & Judy Blank brengen een eerbetoon aan Bob Dylan. De 3JS spelen een sfeervol, akoestisch kerstconcert, Harm & Roelof bespreken het knotsgekke jaar 2020 in een Oudejaarsconference en de Top 2000 live band sluit het jaar knallend af met de grootste hits. Kaarten voor alle voorstellingen zijn nu te koop via detamboer.nl.

3JS, Top2000 live en Harm & Roelof

 

Kasper van der Laan – 3 december

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen en waarom zijn de dingen zoals ze zijn? En hoe komen we eigenlijk verder? In zijn door de pers bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo legt comedytalent Kasper van der Laan het uit. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

 

NNO Ensemble aparte – 6 december

Dit verrassende ensemble van het Noord Nederlands Orkest bestaat dit jaar elf jaar en wordt gevormd door zes doorgewinterde musici. Het ensemble speelt beroemde licht klassieke werken, Roemeense salonmuziek, zwoele Argentijnse klanken en vrolijke muziek van onder meer Bach, Susato, Rachmaninov, Milhaud en Piazzolla. foto : Robert Gort

 

Bob Dylan door Yorick van Norden en Judy Blank – 12 december

Yorick van Norden en Judy Blank proberen samen met The No Direction Home Band de Mythe die Bob Dylan heet te ontrafelen. Ondersteund met mooie verhalen brengt deze nieuwe lichting Nederlandse songwriters en muzikanten de vele bekende liedjes van Bob Dylan, die ook door veel andere artiesten werden vertolkt.

 

3JS Acoustic Christmas – 17 december

De maand december is de mooiste van het jaar en misschien ook wel de mooiste theatermaand. De kerst kan pas beginnen als je bij de prachtige Christmas-show van de 3JS bent geweest.

 

Harm & Roelof – 28 & 29 december

Harm en Roelof bespreken het knotsgekke jaar 2020. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan.

 

Top 2000 live! – 30 december 

Na de zegetocht van vorig seizoen, gaan ‘Mister Top 2000’ William Kersten, The Voice of Holland-finaliste Tjindjara, zanger/gitarist Bas de Groot en de band onder leiding van Jack van de Ven de uitdaging aan. Met dezelfde ingrediënten een nóg smakelijker muzikale taart bakken. Daarvoor boodschappen ze natuurlijk weer bij de grote hits uit de rock, pop, soul en nederbeat van de Top 2000.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord