Sport

Ook Smash Hoogeveen wedstrijden zonder publiek

Hoogeveen –  Afgelopen weekend mochten 5 teams van Smash Hoogeveen weer de sporthal in om te strijden voor winst. Helaas moesten zij het dit weekend, ivm de nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus, zonder de aanmoedigingen van het publiek doen.

Van de jeugdteams hoefde alleen J2 deze zaterdag ochtend te spelen. Zij begonnen goed met gelijk een 1-0 winst in de eerste partij. De andere partijen waren iets moeilijker. Ondanks een spannendel aatste dubbel waarbij ze net de 3e set niet wisten te winnen, werden er in totaal toch 2 punten binnen gehaald.

4 senioren teams mochten ’s middags aan de bak. Ondanks het gemis van de vaste supporters in de hal wisten alle teams zich zelf kranig staande te houden en werden er mooie partijen gespeeld en gewonnen. Gelukkig kon de aanhang middels een livestream vanuit huis mee kijken naar de wedstrijden.

Na 3 weken op rij met 7-1 winnen, had team1 dit weekend wat meer tegenstand. Desondanks wisten zij alsnog met 5-3 te winnen. Daarmee staan zij vooralsnog op nummer 1 in de poule. Team2 wist een mooie 4-4 gelijkspel binnen te harken. Hiermee blijft dit team in de middenmoot staan in de poule. Met wederom veel spannende driesetters vielen de punten aan beide kanten. Dat belooft de volgende keer weer een interessant wederzien.

Het 3e team van Smash speelde een paar goede partijen en won terecht, net als de vorige wedstrijd, met 5-3. Zij staan op een mooie 3e plek in de poule.

Smash Hoogeveen komt dit jaar ook uit met een mannenteam in de competitie. Zij hebben dit weekend sterk gewonnen met 7-1. Met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de rest, staan zij voor nu op een 3e plek.

Geef een reactie