CDA wil winterterrassen voor horecaondernemers

CDA Hoogeveen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college over winterterrassen voor horecaondernemers. De partij hoopt dat de gemeente snel en soepel reageert op aanvragen voor winterterrassen zodat de betreffende horecaondernemers deze op korte termijn kunnen realiseren.

Horecagelegenheden in Hoogeveen hebben de afgelopen zomermaanden veel gasten mogen verwelkomen op hun terrassen. Het mooie weer, de ruimere terrassen en de toeristen die Drenthe goed wisten te vinden waren hier debet aan. Het omzetverlies dat is opgelopen door de lockdown is over het algemeen voor een deel weer ingehaald.
CDA-raadslid Aaf-Tineke Bisschop geeft aan: ‘De horeca heeft net als veel andere ondernemers nog steeds te maken met corona maatregelen omdat het corona virus nog niet onder controle is. Veel ondernemers willen daarom hun terrasseizoen verlengen door de inzet van verwarmde winterterrassen.’

CDA Hoogeveen wil daarom weten welke ruimte het college aan de horecaondernemers wil geven wat betreft winterterrassen en hoe dat gecommuniceerd wordt.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord