Thrianta deelt punten in Friesland

Afgelopen zaterdag speelde de comfortfloors-formatie een uitwedstrijd in Haule. Tegenstander was het combinatie team van VZK/Dio/donkerbroek/odis. In het verleden heeft Thrianta wel tegen Dio en Vzk gespeeld dus helemaal onbekend was de tegenstander niet.

In de openingsfase lieten de ploegen direct zien dat we qeinig verschil zat tussen de ploegen. Tot 4-4 was het stuivertje wisselen. Hierna wisten de hoogeveeners een vaatje te slaan 4-6. Tot aan de rust was het telkens Thrianra dat een kleine voorsprong had en de thuisploeg die het gat dichte. Uiteindelijk werd er gerust met een 10-11 stand in het voordeel van de geel blauwen.

Na de rust bleken de doelpunten zeer schaars. De weersomstandigheden werkte hier ook niet aan mee, ook ging de Friese combinatie ploeg een stuk fysieker spelen. Dit resulteerde in dat Thrianta moeilijk tot score kwam. Toch maakte de hoogeveeners de meeste aanspraak op de winst. Maar bij 12-13 werd er een stip gemist. Hierdoor kon de thuisploeg langszij komen 13-13.

Door dit gelijke spel is Thrianta terug te vinden op de vijfde plek op de ranglijst. Volgende week ontvangt het koploper KVZ uit Zutphen. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur aan de terpweg