foto: Pixabay
112/Misdaad

Diverse inbraakpogingen in Hoogeveen zuid

Hoogeveen – Diverse pogingen tot inbraak in de afgelopen week in Hoogeveen zuid. Bij de redactie zijn inmiddels diverse meldingen binnen gekomen over een poging tot en een gelukte inbraak. 

De pogingen tot inbraak vonden de afgelopen drie dagen plaats aan de Hendrik Radijsstraat. Hier zijn de inbrekers in tuinen geweest maar hebben hun slag niet overal geslagen, wel is er bij één huis een fiets en duur gereedschap gestolen.

In een woning aan de Baarlelaan is ook met succes ingebroken. Hier zijn meerdere spullen ontvreemd, een fiets van het merk Batavus type: Bryte en een oranje rug bladblazer. De dader die een petje op heeft is duidelijk te zien op camerabeelden.

Ook zijn er diverse meldingen van lekke banden aan de Baarlelaan. Of dit het gevolg is van de renovatie die Woonconcept aan de woningen doet of dat er een bandenprikker actief rondloopt is op dit moment nog niet bekend.

De buurt roept op om alles in de gaten te houden. Reeds eerder is deze wijk opgeschrikt door een heel aantal autobranden.

 

Geef een reactie