Goed spelend Hollandscheveld wint van SC Lutten

Hollandscheveld – Wat een heerlijke wedstrijd vandaag op de Oosthoek. vv Hollandscheveld had nog wat recht te zetten tegen Lutten. De laatste wedstrijd van Hollandscheveld voordat de competitie stil werd gelegd i.v.m het Coronavirus kreeg Hollandscheveld met 7-1 klop in en tegen Lutten.

Het leek vanmiddag dezelfde kant weer op te gaan, want na 3 minuten spelen scoorde Lutten de 0-1.
Maar amper twee minuten later is het Roy Strijker die Jan Hagen vindt en die weet Mathijs Snippe te bereiken en hij scoort de 1-1.
Na een kwartier spelen gaat de keeper van Lutten de fout in en Jeroen Everts is scherp en glijd de bal in het doel 2-1.
Niet veel later is het de beurt weer aan Lutten, maar de scheidsrechter fluit voor een overtreding en het doelpunt wordt afgekeurd. Na een klein half uurtje spelen wordt de voorsprong voor de thuisploeg uitgebouwd, het is Jan Hagen die raak kopt 3-1. Maar voor rust verrast Lutten Lennard met een stuiterballetje en zo wordt er met een stand van 3-2 thee gedronken.

Hollandscheveld komt gretig uit de kleedkamer en via een mooie aanval door Jeroen Everts en Jan Hagen wordt Mathijs Snippe vrijgespeeld en hij maakt in de 47e minuut de 4-2.
Lutten gaat op zoek naar de aansluitingstreffer en in de 57e wordt deze gescoord, In deze periode is Lutten de bovenliggende partij, maar wordt niet echt gevaarlijk. Het grootste gevaar komt in de slotfase van Hollandscheveld. Het is Roy Strijker die in de 89e minuut de 5-3 aantekent.

Complimenten aan de ploeg vandaag, gestreden voor elke meter!