ComfortFloors komende 3 seizoenen sponsor van Thrianta

ComfortFloors uit Hoogeveen heeft zich voor de komende drie seizoenen als sponsor verbonden aan de selectie van Thrianta. Met ingang van het huidige seizoen speelt Thrianta 1 in het nieuwe wedstrijdtenue en draagt de voltallige selectie nieuwe trainingspakken.

In het verleden is Edwin Talen, directeur/eigenaar van ComfortFloors, als sponsor van Thrianta actief geweest en is voor de vereniging geen onbekende. Het bestuur van Thrianta is er trots op dat de vereniging er in geslaagd is in deze bijzondere tijden ComfortFloors voor langere tijd aan zich te binden.

Over ComfortFloors

Het Hoogeveense bedrijf is specialist in vloerverwarming en levert aan bedrijven en particulieren. Ook voor de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en energiebesparing bent u bij ComfortFloors aan het juiste adres.

ComfortFloors kenmerkt zich door haar goede prijs-kwaliteit verhouding en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloerverwarming.

 

Op de foto van links naar rechts:

vooraan: Giel Bisschop, Maarten Stam, Robin Lichtendonk, Jonathan Verstegen, Nick Winkel, Jari Kramer, Marrick van der Graaf, Jan Blokzijl,

midden, Edwin Talen (sponsor), Willy Swierts (assistent coach), Jurgen Lucas (hoofdcoach), Elisabeth Kramer (verzorger), Kimberley van der Hoop, Rachel Doornbos, Desiree van der Hoop, Jorinde Smink, Marleen Kramer, Mark Kikkert, Mirjam Drenth, Kees Smit (coach), Ilse Lammers, Thanee Kramer, Mariska Krikken, Romy Rousseau, Jens Bos

Deel dit bericht!

Geef een antwoord