Gemeente en Woonconcept houden informatieavond over bouwplannen Krakeel

Hoogeveen – Woningcorporatie Woonconcept heeft een plan voor woningbouw gemaakt op de plek van de voormalige gymzaal en de voormalige bibliotheek/gemeentewerf in Krakeel. Het plan bestaat uit zestien woningen verdeeld over drie bouwblokken. Eén bouwblok met vier seniorenwoningen (een of twee bouwlagen), en de andere twee blokken elk met zes eengezinswoningen (twee of drie bouwlagen).

Het oorspronkelijke plan werd vorig jaar openbaar gemaakt. Dat veroorzaakte onrust in de buurt. Daarom is er destijds een werkgroep van inwoners uit Krakeel in het leven geroepen. De plannen zijn daardoor beter op de omgeving en wensen van de buurt aangepast. Het bouwblok langs de vijver (in de buurt van de spartelvijver) is korter geworden en de woningen zijn kleiner.

Bent u benieuwd hoe de huidige plannen eruit zien? Kom dan dinsdagavond 3 juli naar de informele inloopavond waar u aan de hand van tekeningen kunt zien waar de woningen komen. Woonconcept is van 19.30 tot 21.00 uur in de voormalige bibliotheekruimte aanwezig om samen met u naar de aangepaste plannen te kijken. U bent van harte welkom in MFC De Magneet. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Gea Lunsing van de gemeente via het nummer 14 0528.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord