Melissa (26) wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Noordscheschut – Oud inwoonster van Noordscheschut Melissa (26) die nu woonachtig is in Bilthoven, en ook in het vak van Bilthoven zat,  is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Melissa met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Thijs uit Laren – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Melissa is blij dat Thijs de prijs aan zich voorbij liet gaan. Zij reageert enthousiast: “Ik kan het niet geloven, bedankt Thijs!’ Zondagavond was Hilly uit Nieuweroord ook al een gelukkige winnaar van een auto

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Laren
Thijs uit Laren schopte het tot de finale en speelde het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol. Hij won 333.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord