Hilly (58) uit Nieuweroord wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Nieuweroord– Hilly (58) uit Nieuweroord is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Hilly won de auto nadat zij in de eerste ronde van het spel voor de tweede keer een vraag goed beantwoordde. Hilly had al een plek achter de desk bemachtigd dus koos voor koffer 1 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten. Eerder in de aflevering beantwoordde Hilly al een vraag goed en koos zij voor een plek achter de desk. Uiteindelijk ging zij naar huis met een auto en 3.000 euro.

Hilly reageert enthousiast als zij hoort dat ze naast de plek aan de desk ook met een splinternieuwe auto naar huis gaat: “Ik ben heel blij! Ik kan de auto goed gebruiken. Mijn dag kan niet meer stuk!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Laren
Een inwoner uit Laren speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 333.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord