Algemeen

Stap vandaag binnen in de wereld van de schietsport

Hoogeveen – Stap binnen in de wereld van de schietsport. Stel je vragen over alles wat te maken heeft met de schietsport aan de kenners. Tentoonstelling diverse wapens oud en nieuw met begeleiding. Eventueel zelf een schot wagen voor de nieuwsgierigen onder ons. Ook zal er die dag “de Wapenkamer” uit Hoogeveen aanwezig zijn. Deze schietsportwinkel kan u alles leveren op het gebied van de schietsport. Ook eventueel info of onderdelen voor de oude luchtbuks van opa.

 

Goed om te weten.

Op alle schietbanen is gehoorbescherming verplicht, neem deze zelf mee. Zonder gehoorbescherming dus geen toegang tot de schietbanen.
Schietsport is voor alle leeftijden, let wel, onder de 18 en toch graag een schot wagen dit kan alleen onder begeleiding van een volwassene. Wil je zelf een schot wagen dien je jezelf in te schrijven en te legitimeren met een geldige ID, dit kan bij de baancommendant in de kantine. Ook wordt er aan alle coronaregels voldaan die gelden voor dergelijke sportevenementen.

Dit allemaal de mooie accommodatie aan de Achteromsedijk 8C in Hoogeveen op zondag 20 september vanaf 13:00 uur, banen sluiten om 17:00 uur.

Geef een reactie