ZPC zoekt zwem en polo talenten

Hoogeveen –  Als er nog kinderen in de gemeente Hoogeveen zijn  die zwemmen leuk vinden? En dan doelt Zwem en Polo Club  eigenlijk zwemmen met de bal. Spelen in groepsverband met de bal tegen andere kinderen. Wedstrijden doen ook in andere zwembaden.  Dan is het misschien leuk om eens een avondje mee te trainen bij ZPC.
Lijkt het je leuk om eens mee te trainen. De ZPC leden trainen op maandag van 19.00 tot 20.00 uur in de dolfijn Je bent daar van harte welkom. Kom vrijblijvend langs maar neem vooral je badpak of zwembroek mee want alleen kijken is niet genoeg. Meedoen daar word je enthousiast van. Je mag zowiezo net als bij elke andere sport 3 keer meedoen om te kijken hoe je het vind.
 ZPC nodigd kinderen uit vanaf de  leeftijd van ongeveer 8 jaar en ouder. Trainingen zijn ieder maandag, kom je tegen 18.50 uur dan leggen de trainers je enthousiast uit wat en hoe en kun je heerlijk mee kan doen.
En mochten er nog oudere kinderen zijn of mannen /vrouwen die ook graag zouden willen waterpolo spelen. Maandag om 20.00 uur zijn jullie dan ook welkom om een heerlijke duik te nemen met een ieder die daar is.
Vereiste is in ieder geval dat je je B diploma hebt.
Wil je meer weten stuur dan even een mailtje naar info@zpchoogeveen.nl. Of via susanne paerels van Waterpolo zpc Hoogeveen
Deel dit bericht!

Geef een antwoord