Pre-party popronde met Girlsgirlsgirls en Jessy Yasmeen in het Podium

Hoogeveen – Het was lange tijd onzeker, maar de jaarlijkse Popronde gaat dit najaar tóch door. Hoewel het reguliere festival is verplaatst naar begin 2021, trekken tientallen muzikale acts van 12 september tot en met 28 november langs poppodia in het hele land. Op donderdag 5 november spelen GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen in Het Podium in Hoogeveen. Ondanks dat de Popronde normaal gesproken gratis toegankelijk is, wordt er een kleine entree gevraagd voor de poppodia. Er is beperkt plaats in Het Podium, kaarten zijn nu te reserveren via hetpodium.nl.

 

GIRLSGIRLSGIRLS

GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, het maakt niet uit wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

 

Jessy Yasmeen

Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs in 2019, twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards en 80 optredens heeft deze Nederlandse muzikante met Zuid-Amerikaanse roots grote stappen gemaakt. 2020 staat in het teken van haar nieuwe EP onder TCBYML, de halve finale van de Grote Prijs, maar ook de Popronde mag niet ontbreken.

Geef een reactie