Demolition Day: sloopsector opent haar deuren voor het publiek

Leden van branchevereniging VERAS stellen op 19 september 2020 hun sloop- en asbestverwijderingslocaties open om Nederland kennis te laten maken met het slopersvak. In Hoogeveen laat Bork tussen 10.00 en 16.00 uur de sloop- en revitalisatie activiteiten zien die bij het Alfa-college aan de Voltastraat uitgevoerd worden.  

 

Hoe ziet slopen anno 2020 eruit? Wat gebeurt er met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? Wat is circulair slopen en welke rol heeft de sloopaannemer in de circulaire bouweconomie? Hoe gaan sloopaannemers om met gevaarlijke stoffen als asbest en chroom-6? Hoe is het om te werken in de sloop- en asbestverwijderingsbranche en welke opleidings- en carrièremogelijkheden biedt deze sector? Op 19 september 2020, Demolition Day, is iedereen welkom. In Hoogeveen geeft Bork in samenwerking met het Alfa-college en HuneBouw antwoord op deze en vele andere vragen, maar wordt het live slopen ook gedemonstreerd.

 

Van te voren aanmelden

Uiteraard wordt deze dag georganiseerd met inachtneming van de corona-maatregelen en dat betekent een maximaal aantal mensen die de slooplocatie live kunnen bezoeken. Iedereen die geïnteresseerd is om de locatie te bezoeken moet zich van te voren aanmelden via de website van Bork: www.borkgroep.nl.

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord