De Baos en Ikke, Het nieuwste Drentstalige boek van Yvonne Bijl Hooijer

Hoogeveen – Vanaf bijna het eerste begin van regionieuws Hoogeveen kunnen de lezers meelezen met de Drentstalige columns van Yvonne Bijl Hooijer. Zondagmiddag had ze de presentatie van haar tweede boek: De Baos en Ikke. 

Fotograaf  Martin Schonewille was onder valse voorwendselen naar de tuin van de familie  Bijl gelokt en mocht het eerste exemplaar via de mattenklopper in ontvangst nemen. Het team van Koopman op Pad maakte verslag van de boekpresentatie.

”Yvonne Bijl Hooijer presenteert haar tweede boek wat als titel heeft “De Boas & Ikke” Hoe dit tweede boek tot stand is gekomen wordt de kijker duidelijk door dit videoverslag te bekijken.  Ook maken we in dit videoverslag, Yvonne aangeboden door team “Koopman op pad”, kennis met de Boas. De kant van Yvonne hebben we al kunnen lezen in haar boek, maar nu de kant van de Boas, die zegt alles te zijn behalve de Boas. Vandaag 14 september 2020 wordt dit videoverslag Yvonne aangeboden als verjaardagscadeau. Yvonne is vandaag jarig. Namens team Koopman op pad van harte gefeliciteerd!”

Het boek is via het bestelformulier de site yvonnebijl.nl  verkrijgbaar. Maar ook bij Foto-Kado de Bruine Beer in Hoogeveen én bij Monre Woondecoraties in Hollandscheveld.

Deel dit bericht!

Geef een reactie