Competitieseizoen Smash Hoogeveen gestart

De competitie voor Badmintonvereniging Smash Hoogeveen is afgelopen zaterdag weer van start gegaan.

6 van de 8 teams mochten deze zaterdag de baan weer op voor hun eerste wedstrijd van het seizoen.

Om 10 uur werd de aftrap gegeven door de 3 jeugd teams van Smash. J1 speelde hun eerste wedstrijd tegen de Meppeler Meppers en wisten er een mooie 4-4 gelijk spel uit te halen.

J2 en J3 mochten beiden tegen 2 teams van Vrij Uit BC. J2 verloor helaas met 0-8 van het eerste team van Vrij Uit. J3 wist daarentegen wel wat punten te pakken en won met 5-3 van het derde team.

’s Middags mochten de senioren het veld op. Het beloofd een interessant seizoen te worden, mede door het gebrek aan trainingen en de maatregelingen ivm het Coronavirus, evenals de veranderde teamindelingen dit jaar. De eerste 3 teams van vorig seizoen zijn opgesplitst, daar bij zijn ook een aantal nieuwe spelers toegevoegd, en vormen nu 3 geheel nieuwe teams.

Team 1 mocht het opnemen tegen ‘t Pluumke ’67 uit Winterswijk. Zij hadden geen betere start kunnen wensen en wonnen redelijk makkelijk met 7-1. Dit belooft veel goeds voor de rest van het seizoen.

Team 2 daarentegen had het wat lastiger tegen de club uit Deventer. Met maar liefst 5! nipte driesetters, viel de shuttle toch steeds net aan de verkeerde kant en verloren daardoor met 0-8. Er zit nog genoeg groei en potentie in dit team, wat in de komende wedstrijden ongetwijfeld naar boven zal komen.

Team 3 had Leeuwarden op bezoek. Ook dit team had het niet makkelijk deze eerste wedstrijd. Ondanks mooie partijen wisten zij maar 1 punt in de wacht te slepen. Zij verloren met 1-7. Net als team 2 zit in dit team ook nog genoeg potentie voor betere uitslagen in de komende partijen. Foto: Jan Penninkhof

Deel dit bericht!

Geef een antwoord