Zware tijden voor Amusementskoor Hoogeveen

Hoogeveen – Zoals  de meeste koren hebben ook de leden van  Amusementskoor  Hoogeveen al sinds maart niet meer opgetreden. Ze zijn zelfs niet bij elkaar geweest om te oefenen. Dat betekend voor het koor geen inkomsten maar wel de vaste lasten blijven betalen.

Er zijn mensen die het repeteren en optreden enorm missen. Zeker mensen die alleen zijn. Hoe kun je als koor daar iets aan doen vroegen ze zich bij het amusenmentskoor af. Om toch leden blijven te binden en een hart onder de riem te steken zijn er diverse activiteiten ontplooid. zo heeft het  Amusementskoor hebben onze leden een kaartje gestuurd met “ Houd Moed / Houd Vol ” Maar ook sturen ze de  leden regelmatig een mail en zorgen ze er voor dat de leden die geen mail hebben schriftelijk worden benaderd. En zo  hebben we alle leden van het Amusementskoor Hoogeveen een chrysant gekregen. Verder is besloten om voorlopig geen contributie te innen.

Naast dat de leden het samenzijn missen, zijn het ook de toeschouwers die de koren missen. Want naast de optredens op straat, maar ook zeker de mensen in verzorgingshuizen missen de koren. Ook kerstconcerten die doorgang vinden zullen anders gaan verlopen.

Amusementskoor Hoogeveen hoopt volgend jaar dat repeteren en optredens weer tot een normaal iets gaat worden. foto: Dries Mensen

Deel dit bericht!

Geef een antwoord