Foto: pixabay
Algemeen

Gezocht: Drentse deelnemer voor in het Stoptoberhuis

Ook dit jaar organiseert Stoptober weer het Stoptoberhuis in Vinkeveen. Wat zou het mooi zijn als we iemand uit Drenthe in het Stoptoberhuis kunnen terugzien volgens de GGD! Wil jij meedoen aan Stoptober en kan je wel wat extra steun gebruiken? Meld je dan voor 17 september.

Je kunt je aanmelden  als deelnemer in het Stoptoberhuis op www.stoptoberhuis.nl

Samen de strijd aan in het Stoptoberhuis
Van 30 september t/m 4 oktober gaan 25 kandidaten het Stoptoberhuis in om samen en onder begeleiding een einde te maken aan hun verslaving. Deelnemers blijven dus ook slapen. Elke dag is er coaching en afleiding in de vorm van entertainment, beweging en workshops. Ook krijgen de deelnemers lekker en gezond te eten in het Stoptoberhuis. En natuurlijk is het Stoptoberhuis dit jaar helemaal coronaproof.

Nog plek vrij voor een Drentse deelnemer

De organisatie van het Stoptoberhuis streeft naar een deelnemer uit iedere provincie en is nog op zoek naar een Drent. Ken jij iemand die graag wil stoppen met roken, maar nog wacht op het juiste moment? Dan is dit wellicht een mooie kans! Help mee en vertel je buren, familie en vrienden over dit initiatief.

Meedoen met Stoptober?
Je kunt natuurlijk ook meedoen met Stoptober zonder een verblijf in het Stoptoberhuis. Inschrijven kan op www.stoptober.nl Vanaf eind september kun je dan de gratis StoptoberApp downloaden. In deze app krijg je tips om vol te houden en kun je bij houden hoe lang je al bent gestopt. Ook zie je wat stoppen doet voor je gezondheid en wat het oplevert aan geld. Bij Kruidvat krijg je als deelnemer een gratis Stoptober Magazine; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober!

Stoptober is samen 28 dagen stoppen met roken
Stoptober is een jaarlijks terugkerende campagne en moedigt rokers aan om in oktober 28 dagen niet te roken. De kans om blijvend te stoppen blijkt daarna 5x  groter! Ook dit jaar trekt GGD Drenthe samen met VNN op om Stoptober onder de aandacht te brengen bij ziekenhuizen, gemeenten, sportclubs, scholen en inwoners in Drenthe.

 

Bekijk ook het nieuwsbericht ‘Samen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: