Handbaltoernooi van Kwiek weer een groot succes!

In het weekend van 11, 12 en 13 september 2020 organiseerde het bestuur van Kwiek weer het jaarlijkse handbaltoernooi.  Een mooi vol programma sinds een hele lange “zomerstop”. Niet alleen de jeugd, maar ook de senioren stonden te popelen om het veld weer in te gaan. 

Op vrijdagavond was het aan de dames midweek om het toernooi af te trappen. Na een aantal spannende wedstrijden, werd de eerste beker van het toernooi gewonnen door de dames van HVZ-Vivendi. De zaterdag stond in het teken van de jeugd en startte al om 9:00 uur in de ochtend. Maar liefst vier poules waren goed gevuld met enthousiaste jeugdteams, die fanatiek de strijd met elkaar aan gingen. Ondanks dat mee doen belangrijker is dan winnen, wisten de E-jeugd en D-jongens van Kwiek de beker in Hoogeveen te houden. Zaterdagavond was de hal weer vol met senioren en was het de beurt aan dames 2. Hierbij was het samengestelde team Meppel AZ/Kwiek te zien. Ondanks dat zij nog moeten wennen aan elkaar in het veld, hebben de dames een mooie pot handbal laten zien. Jupiter was te sterk voor de tegenstanders en winnen ongeslagen het toernooi. Na al dit handbal spektakel, had Kwiek nog één handbal dag in petto. Dames 1 en heren senioren hadden de eer om het weekend op zondag af te sluiten. De dames hebben al een aantal oefenwedstrijden gespeeld, waarbij er tijdens het toernooi ruimte was voor het uitproberen van nieuwe tactieken. Geen winst voor Kwiek, maar dat was niet perse het doel van deze oefenpotjes. De heren sluiten het toernooi weekend af met de beker, zij sprintte de tegenstanders eruit en blijven ongeslagen! 

Kortom, ook dit jaar weer een geslaagd handbaltoernooi voor Kwiek. Dit weekend kan niet georganiseerd worden zonder alle hulp. Daarom wil Kwiek alle enthousiaste sporters, bezoekers, scheidsrechters, vrijwilligers, kantinepersoneel, sponsoren verloting, organisatie en iedereen die wij nog vergeten bedanken voor dit fantastische weekend! 

Komende weken wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding voor de start van het seizoen 2020-2021. Voor alsnog ziet het er naar uit dat dit mag beginnen en Kwiek start de competitie op zondag 27 september. Een groot gedeelte speelt dan in sporthal Valkenlaan, waarbij de heren deze eerste competitiedag afsluiten om 13:50 uur. Dames Meppel AZ/Kwiek spelen op de andere thuisbasis in Meppel en dames 1 spelen hun eerste wedstrijd uit tegen SVWW. Graag verwelkomen wij u bij onze wedstrijden en hoopt Kwiek uiteraard op een mooi, nieuw en volledig handbal seizoen. 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord