Amusement

Terug naar de sixties met tuinconcert The Bluebettes

Hoogeveen – Zaterdag 26 september geeft de swingende vrouwenband The Bluebettes twee tuinconcerten naar Hoogeveen. Het publiek gaat mee op reis naar de jaren ’60 van meidengroepen als The Supremes en The Ronettes. Het Podium en De Tamboer organiseren in september samen een reeks tuinconcerten in de tuin van het theater. Kaarten voor de tuinconcerten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

 

Best of the Sixties

Ze zijn alle vijf geboren in de jaren ’70 en ’80, maar hun hart ligt bij de muziek uit de sixties. Deze goedlachse, swingende vrouwenband speelt tijdens Best of the Sixties hun favoriete sixties-songs én die van het publiek. Waar de zangeressen in de jaren ’60 keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan; zij klimmen zélf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen. Het publiek reist dwars door de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende country, opzwepende rock-‘n-roll tot tijdloze soul van groepen als The Supremes en The Ronettes. De prachtige liedjes, humor en herkenning zorgen nog minstens een week lang voor een glimlach op ieders gezicht.

 

Het Buiten Podium

Onder de noemer Het Buiten Podium organiseert het Hoogeveense poppodium samen met het theater een maand lang ieder weekend tuinconcerten in de Beeldentuin van De Tamboer. Het eerste weekend is volledig uitverkocht, met tuinconcerten van Tim Knol & Tangarine en C.C.R. tribute The Fortunate Sons. Naast The Bluebettes staan the Hillbilly Moonshiners, Massada, Gonnie en Gijsje, Jack Poels, Def Americans en Erwin Java, Sean Webster en Tollak Ollestad op het programma. foto: © The Bluebettes

Geef een reactie