De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Hoogeveen

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen.

Afbeelding verkiezing duurzaamste huis

Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel uw eigen verhaal en meld uw woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in Hoogeveen hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel uw woonverhaal

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners van gemeente Hoogeveen op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/hoogeveen. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Meld uw huis voor 20 september aan voor de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland en maak kans op één van de prijzen. De organisatie en provincie Drenthe geven huiseigenaren graag een podium om hun duurzame prestaties met anderen te delen. Naast de juryprijzen, maken deelnemers in provincie Drenthe ook kans op een publieksprijs. Het publiek kan van 22 september tot 6 oktober stemmen op haar favoriete huis van de provincie. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Geef een reactie