Schade goed zichtbaar na nachtelijke autobrand

Hoogeveen – Na de autobrand afgelopen nacht bij zanger René Karst en Wendy van Staden, eigenaar van Voetique Medisch Pedicure Praktijk, is de schade bij daglicht goed zichtbaar. De auto’s zijn compleet uitgebrand van binnen en ook van de buitenkant is de schade van de brand goed te zien. 

Tijdens het afslepen van de auto’s was de schade aan het huis dan ook goed zichtbaar. De ramen van de praktijk zijn gesmolten en kapot. De dakgoot en ombouw zijn deels naar beneden gekomen. Ook het dak heeft brand- en of rookschade. Regenpijpen zijn gesmolten of deels verbrand. Wendy en René mogen van geluk spreken dat het vuur niet over is geslagen op het huis, gelukkig werden ze wakker van het autoalarm en zijn er geen slachtoffers gevallen.

Voetique zal zeker tot 14 september gesloten blijven om de schade te kunnen herstellen.

Onderzoek NFI

De NFI doet onderzoek naar de autobrand bij zanger Rene Karst in Hoogeveen.  Er zijn sterke vermoedens van brandstichting. Vandaar dat de politie tot sporenonderzoek is overgegaan. In mei ging ook al een auto van Rene Karst in vlammen op. Ook toen was er sprake van brandstichting. Bij het onderzoek werd ook een drone ingezet

Hoogeveen is de afgelopen jaren vaker getroffen door nachtelijke autobranden, afgelopen maand brandde er ook een auto af aan de Lomanlaan. Mensen die iets opvallends hebben gezien wordt gevraagd zich te melden bij de politie.

Video: Meternieuws

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord