EigenWijze Vrouwen organiseren klusworkshop

Na een veel te lange pauze in de activiteiten, noodgedwongen gevolgd door de coronapauze, is het weer tijd voor een workshop van de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen. Tijdens de klusworkshop ‘Handige Annie’ ga je kennis maken met de eerste beginselen van klussen in en om je huis. Hoe fijn is het om zelf een kapstok aan de muur te kunnen hangen, of een lamp op het elektra aan te sluiten. Een nieuw kleurtje op de muur? Hoe doe je dat en wat gebruik je daarvoor?

 

In de workshop ga je werken met de boormachine en met elektra. Herma en Lisette, twee EigenWijze én handige vrouwen, geven de workshop.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen, een ontmoetingsgroep voor alleenstaande vrouwen uit Hoogeveen en omgeving. De workshop wordt gegeven op maandagochtend 21 september a.s. van 09.00 tot 11.00 uur (inloop vanaf 8.45 uur) en van 11.15 tot 13.00 uur (inloop vanaf 11 uur) in Buurtcentrum De Weideblik, De Ploeger 10a.

Inschrijven kan via e-mail: l.rinkema@swwh.nl. Deelname is gratis. Er is plek voor max. 6 deelnemers in iedere groep, zodat wij rekening kunnen houden met de geldende coronamaatregelen. Geef bij aanmelding je voorkeur aan voor groep 1 of 2, dan proberen wij daar rekening mee te houden. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop, er is wel een giftenpot.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord