Vanaf 10 september yoga in D’Olde Karke

ECHTEN – Een yogales volgen in Echten. Je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer van de locatie en de groep. Het beoefenen van yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid. Juist in de huidige tijd is het heilzaam om bewust te ontspannen en te bewegen, dit stimuleert het immuunsysteem. Yoga is gericht op soepel bewegen, balans, coördinatie en bewustwording. Het is een effectieve methode om fysiek en mentaal meer in balans te komen en te blijven.

 

Ontspannen is een werkwoord, diepe ontspanning en de regulatie van stress gaan niet vanzelf. Yoga en meditatie kan daarbij heel effectief zijn. Het biedt ontspanning door inspanning, ademregulering en het is herstel bevorderend. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport. Groenkracht biedt yogalessen in d’Olde Karke te Echten op donderdagavond om 19.00 uur en op vrijdagochtend om 9.00 uur. Vanaf 10 en 18 september 2020 starten de cursussen. Een proefles is mogelijk en instromen kan zolang er plek is.

 

Ben je liever buiten in de vrije natuur actief maar zou je wel graag werken aan ontspanning en bewustwording? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. De Mind-Walk® trainingen en cursussen starten in september en oktober. Op zondagochtend 13 september is er een gratis workshop om kennis te maken. Daarna is er een workshop op 27 september en op 2 & 4 oktober starten de cursussen.

 

Kennismaken? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.buiten-yoga.nl.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord