Actie ‘Kika tompouce’ krijgt smaakvol vervolg, ook voor bedrijven

Noordscheschut – Mike van Puffelen uit Hoogeveen heeft zich eind vorig jaar ingeschreven bij Run voor Kika. Vrijwel direct is hij aan de slag gegaan om geld in te zamelen.  Na de eerste succesvolle verkoop van kika tompouce eerder dit jaar komt er een vervolg op deze actie .

Mike heeft besloten om deze actie weer te doen. Vanaf vandaag kunnen mensen zich in schrijven voor kika tompouce die ze zaterdag 26 september kunnen ophalen bij bakkerij de Soete Suickerbol in Noordscheschut. Maar thuis laten bezorgen is ook een optie.  Voor 2,50 euro extra krijgt u ze aan huis geleverd in de gemeente Hoogeveen. Voor bedrijven die hun personeel eens willen verrassen is dit ook een smaakvolle actie. Deze lekkernijen kunnen dan vrijdag 25 september worden opgehaald bij de bakkerij in Noordscheschut. Ook op vrijdag is de optie er voor bezorging  voor 2, 50 euro. De Kika Tom Pouche kost  per stuk €2,80 Per 4 stuks 11 euro. En natuurlijk komt de netto winst geheel ten goede aan KIKA

Randactiviteiten

Zaterdag word op het dorpsplein voor de Soete Suickerbol diverse activiteiten georganiseerd. Schonewillefotografie zal de photobooth gratis beschikbaar stellen waar  mensen voor 5 euro met de kika beer op de foto  kunnen en deze foto gelijk mee kunnen nemen. Ook hier gaat de netto opbrengst naar Kika  Ook komt er een springkussen, deze is  gesponsord door Bremer verhuur. Dit alles is  zaterdag 26 september van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Kika Tompouche bestellen

Mensen/en bedrijven kunnen zich inschrijven via Actievoorkika@outlook.com tot donderdag 24 september 18.00 uur s avonds

Deel dit bericht!

Geef een antwoord