Maak kans op 2 vrijkaarten voor Hillbillly Moonshiners

Hoogeveen – The Hillbilly Moonshiners keren op 18 september terug naar Hoogeveen, want hun eerdere concerten in het Podium smaakten naar meer! Met hun Mumford & Sons tribute bezorgen ze het publiek iedere keer weer een fantastische avond. Natuurlijk hoor je de hits van albums Sigh No More, Babel, Wilder Minds en het nieuwe album Delta.

The Hillbilly Moonshiners speelden al in meer dan 300 verschillende podia wereldwijd, van pubs tot theaters en festivals. Ze deelden het podium al met Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. Ook op festivals als Sziget, Paaspop en de Zwarte Cross weten ze de perfecte sfeer te brengen. Vandaag spelen ze ook in de open lucht, maar in een veel intiemere setting in de Beeldentuin.

Het is onmogelijk om de opmars van Mumford & Sons te hebben gemist. The Hillbilly Moonshiners komen met hun geroemde tribute dichtbij de sound van de Britten, en brengen met minstens zoveel energie hits als I Will Wait, Lover of the Light en Little Lion Man. Heehaw!

In samenwerking met Het Podium mag RegioNieuws Hoogeveen twee vrijkaartjes weggeven. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet u de volgende vraag beantwoorden.

Prijsvraag: Wat betekend Hillbilly.

Mail het antwoord naar prijsvraag@regionieuwshoogeveen.nl en vermeld het volgende:

1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum (18 jaar of ouder)
4. Het email adres.

Maandag 13 september wordt de prijswinnaar bekend gemaakt via de website.

Deel dit bericht!

Geef een reactie