Hollandscheveld benut niet zijn kansen

Hollandscheveld – In de tweede bekerwedstrijd moest vv Hollandscheveld 1 aantreden tegen VCG. Het was een kopie van afgelopen reeks, veldoverwicht en veel kansen, maar ook nu werden de kansen niet benut.
Na een half uur spelen krijgt Hollandscheveld een vrije trap en werkt Roy Strijker de bal achter de keeper.
Na rust stonden beide teams nog geen minuut op het veld en was het VCG dat de gelijkmaker maakte 1-1. De thuisploeg gaf weinig ruimte weg en af en toe werd er fors ingegrepen. Ook in de tweede helft de nodige kansen voor Hollandscheveld, maar ook nu zat het niet mee. Ballen net voor langs, over geschoten en van de doellijn gehaald. Maar het was wederom Roy Strijker die scoorde. En hier bleef het bij 1-2. Volgende week zal vv Hollandscheveld het opnemen tegen vv Hoogeveen in Hoogeveen. foto: Jessica Mol