Amusement

Hoogeveen U!tdagend anders, gezellig en leuk verlopen

Hoogeveen – Vandaag stond de Tamboer samen met Scala Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek/Verhalenwerf, Het Podium en Vrienden van de Tamboer centraal voor Uitdagend maar dan net iets anders 2020. Overal in de tuinen van het theater en in het theater zelf was wat te beleven.

Dit jaar verliep door de Covid-19 pandemie alles net even anders. Het was erg lang onzeker of het hele U!tdagend dit jaar wel doorgang kon krijgen. Door alle aanpassingen te doen werd het vandaag toch een groot gezellig feest. Bezoekers dienden 1,5 meter uit elkaar te blijven en er mochten een maximaal aantal mensen naar binnen. Hetgeen resulteerde in lange wachtrijen al rond 13:00 uur voor de ingang van het theater.

Beeldentuin vol kinderactiviteiten

In de Beeldentuin achter De Tamboer was er van alles te beleven en zien voor kinderen. je kon je laten meevoeren in de liedjes en verhalen van poppenspeelster Lucienne, tijdens de mee-doe-voorstelling van Daan Draait en toverde je een met jouw fantasie en handigheid een drankpak om tot uniek hoofddeksel.

Muziek in de Tamboer

In de Tamboerzaal en Passagezaal genoot je tijdens U!TdagenD Anders van diverse artiesten! Goa lös met Pé & Rinus of waande je terug in de tijd met Meisjes van 60 in de Tamboerzaal. Ook kon je in de Passagezaal  je laten verrassen door prachtige liedjes van Stephanie Struijk. Dick van Altena zij sloegen een muzikale arm om je schouder.

Verder was er nog veel meer te beleven voor jong en oud. Was er muziek binnen en buiten. Lekkere hapjes en een gezellige tuin om heerlijk te genieten van alles wat er om je heen gebeurde. Volgens velen was het anders dan anders maar had de Tamboer samen met alle partners er een gezellig en mooi openingsfeest van gemaakt voor het seizoen 2020/2021.

Foto’s: Gerwin Streutker

 

 

 

Onderstaande foto’s: Simon Benjamins

Simon Benjamins

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: