Winnaars clubkampioenschappen tennis & padel bekend

Hoogeveen – Vanwege de Coronamaatregelen kon er in het voorjaar niet getennist of gepadelt worden waardoor de clubkampioenschappen verplaatst zijn naar het najaar. Op 17 augustus jl. zijn deze alsnog van start gegaan met daarbij de richtlijnen rondom Corona in acht nemend.

Ruim 100 leden van T.C. de Weide deden hier aan mee. In 13 speeldagen zijn er in totaal 128 wedstrijden gespeeld met op zaterdag 29 augustus de finalerondes van de verschillende categorieën van beide sporten. De sfeer was goed, doch gespannen want iedere finalist streed voor de titel van clubkampioen 2020.

De clubkampioenen padel zijn als volgt: HD-Padel winnaar Thomas Dwars en Rene Gierveld. DD-Padel Sanne Ter Maat en Dorine van Guliken. GD-Padel Peter Timmermans en Esther Timmermans

De clubkampioenen tennis zijn: HE-Tennis Dyon Groenwoud. DE-Tennis Rianne Otten. HD-Tennis Roy Timmermans en Sander Benjamins. DD-Tennis Dominique Boelen en Sara Schaart. GD-Tennis Dyon Groenwoud en Rianne Otten. HD-Tennis 50+ Taco Pol en Juul Mail. GD-Tennis 35+ Bert Mulderij en Marjan de Vries.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door sponsoren Sit & Relax Marc Akse Kapper, Intersport Jan Bols, Slijterij Dikkers en Vrumona die de flesjes water verzorgden tijdens de wedstrijden.

 

Geef een reactie