Algemeen

Woonzorgcentrum Beatrix nieuwe locatie voor bijeenkomsten ‘dagontmoeting’

Hollandscheveld – De bezoekers van de bijeenkomsten ‘dagontmoeting’ op dinsdag en vrijdag in Dorpscentrum ’t Anker komen vanaf 1 september a.s. bij elkaar in Woonzorgcentrum Beatrix. Daar is dan iedereen 6 dagen per week van ’s ochtends 09.00 tot ’s avonds 21.00 uur van harte welkom om elkaar over de laatste nieuwtjes bij te praten, een spelletje te doen, creatief bezig te zijn tot en met de kok in de keuken te helpen.

Een indicatie is niet meer nodig, een goed humeur is mooi meegenomen, de koffie staat klaar en tegen een kleine vergoeding de warme maaltijd tussen de middag ook. Zowel de groepen in het Anker als die van de dagbesteding in Beatrix bleven relatief klein. Bij elkaar gevoegd zijn ze dus groter en dat biedt meer mogelijkheden. Een groot deel van de vrijwilligers van de beide groepen in ’t Anker gaan met de bezoekers mee naar Beatrix. De bezoekers vinden dat heel fijn. De zorginstelling NNCZ, waar Beatrix onder valt heeft specifiek voor deze nieuwe opzet ook extra medewerkers aangesteld.

 

De laatste bijeenkomsten van de dagontmoeting in Dorpscentrum ’t Anker werden deze week gehouden. De vrijwilligers werden door de Dorpscoöperatie Hollandscheveld Verbindt in de bloemetjes gezet.

Geef een reactie