Zakelijk

Elma Drenten-Stoter 25 jaar in loondienst bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders

Hoogeveen – Dinsdag 1 september was het voor Elma en natuurlijk ook voor Administratiekantoor Kroezen & Sieders een feestelijke dag. Op die dag was het precies 25 jaar geleden dat  Elma Drenten-Stoter voor het eerst haar eerste werkzaamheden ging uitvoeren bij het administratiekantoor.

Als meisje van 19 jaar is Elma op 1 september 1995 begonnen met werken bij Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Ze is begonnen als aankomend assistente en is inmiddels doorgegroeid tot een vrouw die allround is in het wereldje van belastingadvies, administraties, belastingaangiften en is gespecialiseerd in de loonadministratie. Deze werkzaamheden en adviezen zijn hoofdzakelijk bestemd voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Elma heeft ook belangrijke invloed gehad bij de ontwikkeling en verdere uitbreiding/opbouw van Administratiekantoor Kroezen & Sieders. Ook menig klant heeft Elma leren kennen als betrouwbare partner in de administratie in de breedste zin des woords. En wat ook belangrijk is na een dienstverband van 25 jaar: Elma gaat nog steeds alle dagen met plezier en met volle passie naar haar werk.

Op deze feestelijke dag werdt Elma  door de beide vennoten Ronald Gils en Wim Kroezen op gepaste wijze van huis opgehaald in een limousine en vervolgens werd ze op kantoor feestelijk opgewacht door de medewerkers. In de morgenuren was het dan ook een komen en gaan van familie, vrienden en belangstellenden die hun felicitaties brachten. En wie dit nog wil doen: de koffie staat klaar aan de Elbe 6 in Hoogeveen.

Foto: ©Martin Schonewille

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: