Lessen uitproberen in Scala’s proeverij

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten organiseert ‘De Proeverij’. Van 7 tot en met 19 september 2020 kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd één, twee, drie of vier lessen kiezen om aan mee te doen. Ze stellen zelf een keuzemenu samen, bijvoorbeeld een les drummen, toneel, zang en hiphopdans. Wie graag wil dansen, maar nog niet weet in welke stijl, kan bijvoorbeeld meedoen aan een les hiphopdans, klassiek ballet, moderne dans en musical. Wie van schilderen, tekenen en knutselen houdt, kan aan de slag met allerlei beeldende materialen. Op alle verschillende muziekinstrumenten kunnen proeflessen worden gevolgd. 1 Proefles is gratis, elke volgende les kost € 7,50. Aanmelden voor de Proeverij kan via het opgaveformulier op www.ontdekscala.nl. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen zich via de website aanmelden voor een gratis proefles naar keuze.

Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, De Wolden en Westerveld
Bij Scala krijgen leerlingen les van vakdocenten muziek, dans, beeldende kunst, theater en urban arts. De lessen vinden plaats in groepjes of individueel in de dansstudio’s, muzieklokalen, repetitieruimtes en ateliers in Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Daarnaast geeft Scala muziekles op veel locaties in de dorpskernen, ook in de gemeenten Westerveld en De Wolden.

Lesgeldsubsidie via Jeugdfonds Sport en Cultuur
Veel gezinnen komen in aanmerking voor subsidie voor de betaling van het lesgeld bij Scala via het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Meer informatie over het aanvragen daarvan is te vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord