Een advertentie op regionieuws Hoogeveen gewoon goed gevonden

Hoogeveen – Bij Regionieuws Hoogeveen zijn er meerdere mogelijkheden tot promotie van uw bedrijf of evenement. Door middel van banners bent u gelijk zichtbaar op de homepagina van de website.

Maar ook een advertentie met tekst en afbeeldingen of zelfs een video behoort tot de mogelijkheden. Deze wordt op de homepagina uitgelicht in de rubriek “Zakelijk”. Doordat al deze opties zichtbaar zijn op de homepagina is de kans groot dat een bezoeker van de website zelfs in het eerste ogenblik uw reclame ziet. Dat noemen we nou ‘waar voor uw geld hebben’!

U kunt ook kiezen voor een permanente banner. In dit geval wordt uw banner altijd weergegeven en betaald u hiervoor een vast bedrag per maand.

Zie voor meer informatie deze pagina  

Regionieuws trekt per maand zo’n 150.000 bezoekers per maand, welke gezamenlijk zorgen voor meer dan 450.000 paginaweergaven. Dagelijks trekt de website dus zo’n 5000 bezoekers die elk gemiddeld 3 pagina’s bekijken. Door middel van een meer overzichtelijke agenda, alsook meer nieuws uit de buitendorpen van Hoogeveen, weten we bezoekers te trekken uit de gemeente Hoogeveen.  Door de onderlinge samenwerking met lokale nieuwssites uit de verschillende buitendorpen brengen wij de nieuwtjes uit de gemeente Hoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord