Online workshops Look Good Feel Better

Hoogeveen – Haaruitval, huidproblemen en littekens. Het zijn enkele voorbeelden van uiterlijke veranderingen die patiënten krijgen door de verschillende behandelingen tegen kanker, zoals chemotherapie en radiotherapie. Hoe verzorg je in zo’n situatie je uiterlijk zodat je er voor je gevoel toch goed uitziet en je je beter voelt?

Online workshops

Vanwege de coronamaatregelen zijn er voorlopig geen workshops op een Treant-locatie over uiterlijke verzorging bij kanker. Gelukkig is er een mooi alternatief: online workshops. Deze zijn voor vrouwen die een behandeling ondergaan voor elke vorm van kanker. 

Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende online workshops: huidverzorging, make-up en haarwerken. Elke workshop duurt 45 minuten en wordt gegeven door getrainde experts. Het is mogelijk om vóór, tijdens of een half jaar na de behandeling de workshop te volgen. Het is ook mogelijk voor patiënten om zich vaker aan te melden voor een workshop. Informatie over aanmelden en data staan op https://lookgoodfeelbetter.nl/workshops/online-workshops/

De eerstvolgende workshop is op dinsdag 25 augustus van 10.00 tot 10.45 uur en van 11.15 tot 12.00 uur.

Deel dit bericht!

Geef een reactie