Amusement

Metallica tribute groot succes in het podium

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag genoot een laaiend enthousiast publiek in een goed gevuld Podium van Present Danger, één van de beste Metallica tributebands van Europa. Het Hoogeveense trio Dizer speelde als support act. Dit was het eerste concert in een reeks van vier tribute avonden in Het Podium. Op het programma staan verder nog een tribute aan AC/DC in juli, Guns N’ Roses in oktober en Iron Maiden in december. Bij ieder concert opent een lokale band de avond. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar, de sfeer in Het Podium was enorm goed.

Eerste concert van Legends of Rock tribute tour

7 juli: ACinDC
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit, die in een mum van tijd iedere concertzaal of festival op zijn kop zet. De Nederlands/Belgische groep ACinDC is de eerste Nederlandse AC/DC tributeband ooit. En wat voor één. De mannen leveren een weergaloze vertolking van hoe AC/DC hoort te klinken. Erwin Wuite raast net als Angus Young als een waanzinnige over het podium. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia en festivals als Zwarte Cross, Bospop en Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute het publiek naar een hogere dimensie. Echt een ‘once in a lifetime experience’.
Support act: Cave Canem
De avond wordt geopend door de Hoogeveensche band Cave Canem. De mannen spelen akoestische rockcovers van de jaren ’50 tot het heden. Dat kan uiteenlopen van Pearl Jam tot the Beatles, van Guns N’ Roses tot Normaal en van Creedence Clearwater Revival tot Metallica. Er staan zelfs nummers van AC/DC op hun repertoire, dus dat belooft een fijne opwarmer voor ACinDC.
Legends of Rock Tribute Tour
De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by ACinDC, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau. Kaarten voor alle concerten zijn verkrijgbaar via het podium.nl.

Geef een reactie

Aankomende evenementen