Algemeen

Vanavond nieuwe column van Yvonne Bijl en eerste aflevering ‘Met Yvonne op avontuur’

Hoogeveen – Vanavond is bij het nieuwste column van Yvonne ook de eerste aflevering te zien van ‘Met Yvonne op avontuur’. Dit is nieuwe wekelijkse video rubriek binnen de rubriek ‘Koopman op pad’ en gedeeld door diverse digitale media.

Met Yvonne op avontuur’ is een videovoordracht van een gedicht of verhaal van en door de inmiddels bekende Drèents dichtster, schriefster, columniste, taolambassadeur van de gemeente ’t Ogeveine en spreekster bij uitvaarten, Yvonne Bijl – Hooijer.

U kent haar al jaren van de tweewekelijkse columns op Regionieuws Hoogeveen en u heeft natuurlijk al eens kennis gemaakt heeft via de wekelijkse video rubriek ‘Koopman op pad’ . In deze onlangs gepubliceerde  aflevering heeft ze al een paar gedichten / verhalen voorgedragen. Vanaf nu komt zij in de wekelijkse rubriek ‘Met Yvonne op avontuur’ die als sub rubriek wordt uitgegeven door team ‘Koopman op pad’. Deze week de eerste video in deze reeks. Vanaf volgende week wekelijks een nieuwe op de woensdagmiddag. Reacties op deze voordrachten zijn welkom. Het team van Koopman op Pad en Regionieuws Hoogeveen hopen dat jullie er van genieten.

Geef een reactie