Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 helpt innovatieve projecten

Hoogeveen: Groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de provincie Drenthe en de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen – ook in deze tijden van Corona – graag willen om de regio economisch te versterken. Daarom ondersteunen zij ondernemers die aan deze ambities een bijdrage leveren.

Voor ondernemers in de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen

Ondersteuning voor mkb’ers en grote ondernemingen
De Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 is bedoeld voor zowel mkb’ers als grote ondernemingen die zich nieuw komen vestigen en voor mkb’ers die willen uitbreiden in Drenthe. De gemeenten doen dit samen met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in de vorm van de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020.

Snel indienen want OP=OP
Voor de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020 is in totaal 4 miljoen voor mkb’ers en 800.000 euro voor grote ondernemingen in Drenthe beschikbaar. Het budget wordt verdeeld op volgorde van ontvangst van een volledige aanvraag. Snel indienen van de aanvraag is belangrijk, want op = op. Aanvragen is (in theorie) mogelijk tot en met 31 december 2020.

Meer informatie
Alle informatie over deze regeling is te vinden op de website van het SNN Voor vragen kunt u contact opnemen met SNN via: 050 5224 915 of bedrijvenregelingen@snn.nl. Contactpersoon van gemeente Hoogeveen voor deze regeling: Josee Bakker te bereiken via josee.bakker@dewoldenhoogeveen.nl of 06-29604587.

Deel dit bericht!

Geef een reactie