Project ‘Samen Oud voor mekaar’

In Hoogeveen is het project ‘Samen Oud voor mekaar’ van start gedaan. Het doel van dit project is dat  mensen aan elkaar gekoppeld worden die samen iets sportiefs gaan ondernemen.
De activiteit kunt u zelf vormgeven, zolang het maar sportief is in de breedste zin van het woord: wandelen, fietsen, zwemmen, tennissen, meenemen naar uw beweeg- of wandelgroep etc. Ter introductie is er een aantal keren voor de deelnemers een bedrag van maximaal € 10,- per koppel beschikbaar om na afloop van de sportieve activiteit een kopje koffie/thee met iets lekkers te nuttigen. Hoe vaak u afspreekt (wekelijks of 1x per maand) en waar u na afloop de consumptie gebruikt is geheel zelf in te vullen. Het project loopt tot mei 2021 en we hopen hiermee veel Hoogeveense ouderen te kunnen helpen een gezonde leefstijl te ontwikkelen en te behouden!
Beweegmaatje
Wellicht bent u zelf op zoek naar een maatje om regelmatig iets sportiefs te ondernemen? Ook dan kunt u zich aanmelden zodat we u kunnen helpen om in contact te komen met een beweegmaatje!
Doet u mee?
Wilt u meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met sportfunctionaris Eefke Weismann-Hooijer via het e-mailadres info@sportenbeweeg.nl of telefoonnummer 06-55990920.
Leuk
Deel dit bericht!

Geef een antwoord