Algemeen

Het leukste plekje van Drenthe! Wat willen we nog meer?

Hoogeveen – Weet je het nog? In 2019 werd het Steenbergerpark verkozen tot leukste plekje van Drenthe en wat is dat leuk. Alle buren om het park genieten dagelijks van dit mooie park. En het kan nog mooier worden want we gaan de SpeelNatuur oppimpen.

We grijpen de Burendag aan om samen met de buren rondom het Steenbergerpark aan de slag te gaan in de Speelnatuur. Samen met vrijwilligers van IVN en de Beestenbult. Een fijne samenwerking in het Leukste park van Drenthe. Er wordt momenteel gewerkt aan een prachtig speelobject wat straks ingeschilderd mag worden. We zoeken dus de kunstzinnige buren. Ook is er onderhoud nodig aan de wilgenhutten, we zoeken dus de handige buren. Natuurlijk gaan we ook aan de slag voor bij en vlinder, dat mag niet ontbreken. Van groot tot klein, iedereen kan meedoen!

We starten samen bij het IVN Struunhuus, op de gepaste afstand met deze leuke activiteiten en maken er een gezellig feestje van! Het Leukste park van Drenthe nog leuker maken! Dat doen we op Burendag 2020! Doe je mee?

Datum: zaterdag 26-09-2020
Tijd: 13:00 – 16:00
Locatie: IVN Struunhuus, Steenbergerpark te Hoogeveen
Extra informatie:
* Vooraf aanmelden verplicht via https://www.ivn.nl/afdeling/hoogeveen/activiteiten/het-leukste-plekje-wat-willen-we-nog-meer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: