Nieuw maar nog onzeker seizoen voor Het anker in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Het seizoen 2019-2020 ging door het Coronavirus als een nachtkaars uit. Vanaf half maart zijn er geen activiteiten in het Anker geweest. Na de zomervakantie zal er langzamerhand toch weer een start worden gemaakt.

Alle gebruikersgroepen hebben het verzoek gekregen om een coronaprotocol te maken. Daarin geven zij aan hoe zij de activiteiten coronaproof denken te kunnen
opstarten. Dat is voor de ene groep veel eenvoudiger dan voor de andere. Zo zullen nog niet alle gebruikersgroepen kunnen starten.
”Heb geduld, laten we ons gezonde verstand gebruiken en met zijn allen proberen te voorkomen dat het virus weer oplaait in het winterseizoen.” is een raad van het bestuur.  Inmiddels is ook programmaboekje van het Anker uitgegeven. Hierin vindt u een overzicht van alle activiteiten voor het komende seizoen in ’t Anker.

Wat betreft het cursusaanbod kan het zijn dat soms het maximale deelnemersaantal naar beneden toe bijstellen. Bij veel aanmeldingen zullen we proberen extra cursusavonden te plannen, zodat toch iedereen aan zijn trekken komt.

Alle activiteiten onzeker door oplaaien corona

Het is zeer waarschijnlijk dat de reeds geboekte optredens het komend seizoen geen doorgang kunnen vinden. Mensen die kaartjes hebben gekocht, kunnen nog even afwachten wat er gebeurt of kunnen hun geld terug vragen. In ieder geval is Strunen in het 2duuster op 11 september i.v.m. het Coronavirus afgelast. Wij hopen er toch een plezierig seizoen van te maken en hopen dat u zoveel mogelijk deelneemt aan de georganiseerde activiteiten

Deel dit bericht!

Geef een antwoord