Hoogtijdagen voor recreatieplas Schoonhoven

Hollandscheveld- Toeristen en inwoners binnen en buiten de gemeente Hoogeveen weten de enige vrij toegankelijke recreatieplas in de gemeente Hoogeveen afgelopen weken steeds goed te vinden. En de coronamaatregelen zijn prima te doen bij Schoonhoven.

Natuurlijk werken hier de hoge temperaturen aan mee. Wat is er nu lekkerder dan om het verkoelende water op te zoeken. Maar ook op het zandstrand rondom de plas vermaken de mensen zich heerlijk. Van lekker in de zon liggen, of verkoeling zoeken op het gras in de schaduw van de bomen. Maar ook diverse sporten als voetbal en of volleybal zijn activiteiten die te zien zijn op het recreatiegebied.

De uitbater van het naastgelegen zaal en partycentrum Schoonhoven moet overigens wel alle zeilen bijzetten om het ijs of een verkoelend glas te serveren, maar ziet met veel plezier de reuring op en om de recreatieplas. Op Zwemwater.nl is  het water in de plas onlangs bij een recente controle nog als prima bevonden. Het zal vanaf volgende week wel weer rustiger gaan worden als de schoolvakanties in het Noorden zijn afgelopen.

foto: Schonewillefotografie

Deel dit bericht!

Geef een reactie