Gezondheid

Al ruim 13.000 euro opgehaald voor rolstoelbus voor Fenna

Hoogeveen – Na drie weken geleden ons eerste bericht over Fenna te hebben geplaatst kunnen we nu een tussenstand opmaken. Fenna is geboren met ernstige hersenschade in alle hersengebieden. Veroorzaakt door meerdere hersenbloedingen en ernstig zuurstof te kort. Hiervoor is een Crowdfunding actie opgestart met een tussenstand van 13.000 euro. Er is nog ruim 17.000 euro te gaan.

Ronald en Kimber zijn helemaal perplex van de giften en steunbetuigingen die zij mogen ontvangen na de oproep. Hun oproep was een benodigde 30.000 euro voor een tweedehands rolstoelbus. Er zijn veel ondernemers die hun steun en hulp hebben toegezegd.

Dinerbonnen

Onder andere Yume, The Peppermil, The kitchen, Het Schipershuus, De Gust, Restaurant en partycentrum Schoonhoven, Babylon en Marron hebben ondanks de Corona crisis hun steun ingezet. Via Facebook kan men mee gaan  bieden op een dinerbon. Hiervoor wordt nog een speciale Facebookpagina opgezet om mee te kunnen bieden. De link zal ook via ons worden gedeeld zodra deze beschikbaar is. Deze is geheel ten goede aan de rolstoelbus voor Fenna. Ook bij diverse ondernemingen in Hoogeveen zijn doneerboxen geplaatst.

Bowling arrangement

Bij Kiri bowling in Hoogeveen is een heuse bowling arrangement geveild. Ook is bij Kiri een doneerbox geplaatst. Heeft u de veiling niet gewonnen dan kunt u alsnog hier uw gift in doen voor de bus.

Doneerboxen 

De boxen zijn te vinden bij de volgende ondernemers, Lubeck Tattoo, Sun id, De telefoondokter, Het rokertje, Babylon, Kiri Bowling en bij Van ’t Hooge catering Ermerstrand.

Doneeracties 

Er zullen nog meer doneeracties op touw gezet worden om Fenna en haar ouders aan de rolstoelbus te helpen. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om kroonkurken te verzamelen. Hier werken al diverse horeca ondernemers in Hoogeveen aan mee. Hardloopwedstrijden te organiseren of om ander mogelijkheden aan te spreken om geld op te halen voor de bus.

Wil je Fenna aan de nieuwe rolstoelbus helpen? Doneren kan via de volgende link.

Crowdfunding actie voor Fenna.

Foto: Fenna op een kleed in de tuin. Familie Beerbaum.

Geef een reactie