Hoogeveense kinderen vanavond in het jeugdjournaal

Vanavond om 19.00 uur komt er op het Jeugdjournaal een uitzending over de gestolen buitenboordmotor van de kinderen van de Waring. De gedupeerde kinderen zullen aan het woord komen.

Afgelopen weekend is de buitenboordmotor gestolen van een boot die in de Hoogeveensche vaart lag ter hoogte van de Waring.De boot is eerst weggesleept en vervolgens is de buitenboordmotor op een plek waar niemand het kon horen losgemaakt van het bootje. Dit is waarschijnlijk met een slijptol gedaan volgens de eigenaar. De boot is ter hoogte van de Tweelanden brug weergevonden, maar zonder buitenboordmotor.

Wrang is het zeker voor de buurtkinderen. Het bootje was met een een aantal ouders gezamenlijk  gekocht voor deze zomervakantie omdat een normale vakantie voor velen er niet in zat. Op deze manier kon er toch lekker genoten worden op het water met een heerlijk vakantiegevoel. Maar daar is door de gewetenloze dieven abrupt een einde aan gemaakt.  Er zal aangifte gedaan worden bij de politie. Wie iets gezien heeft kan contact opnemen met de politie 0900-8844

Foto  : Sylvia Molenberg

Deel dit bericht!

Geef een reactie