HZVV reikt prijzen uit

Hoogeveen – HZVV heeft op 4 juli jl. de trekking gehouden van haar jubileumverloting. De club bestaat, sinds 5 december 2019, inmiddels 90 jaar. De feestelijke trekking van de verloting was weer de eerste clubactiviteit na het uitbreken van het coronavirus.

Veel blije gezichten dus die zaterdagmiddag in de kantine, waar vanwege de regelgeving nu slechts ruimte was voor 80 belangstellenden. Die in theorie nog blijer hadden kunnen worden, want er waren meer dan 80 prijzen te winnen.

De eerste 5 prijswinnaars ontvingen onlangs hun prijzen en werden samen met de sponsoren van deze prijzen in het zonnetje gezet. Uiteraard werden de aanwezige sponsoren, maar de sponsoren die niet aanwezig waren heel hartelijk bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen, want zonder hen is een dergelijke verloting niet mogelijk.

Op de foto: Met de cheques, de winnaars, v.l.n.r. Marco Jansen, Lennart Jonkman, Roderick A-Tjak, Erik Oosterhof en Allard Kleine Met de bloemen, de sponsoren, v.l.n.r. Dirk Jan Middelveld, Robert Koen Blokzijl, Ernst-Jan ter Stege, Eduard van der Goes en Bernhard de Jonge. En in de rode shirts, de organisatoren, v.l.n.r. Stefan Wiersema, Ruben Tigelaar en Robert .

Deel dit bericht!

Geef een reactie