Hitteplan voor speeldag in Elim:gewijzigde tijden

Elim – Aanstaande zondag is er een speeldag in Elim voor kinderen van ELIM en schoolgaande kinderen van de palm de vogelvlucht en peuterspeelzaal.  I.v.m. het warme weer zijn de tijden aangepast.
Van 9.00 tot 13.00 uur zijn er diverse spelen voor de kinderen onder andere een klein spring kussen grote spring kussen,  stormbaan, Sjoelen, waterballonnen overgooien, watersproeier, sponshappen ,waterpistolen enz. enz.
I.v.m. het weer is het verstandig om de kinderen alvast in te smeren met zonnebrand crème voor dat ze komen. Maar de organisatie heeft op deze dag zelf ook zonnebrand crème voor de kinderen.
Het programma
Vanaf 10 uur kunnen de kinderen geschminkt worden haar laten verven en nagels lakken
Vanaf 11.00 uur komt Erik benjamins van snackbar royal uit Coevorden frikandellen en hamburgers bakken
10.00 uur verwachten wij pipo de clown en mamma loe
12.30uur groep foto met alle kinderen die er die dag zijn geweest
13.00 groep foto met alle vrijwilligers die er die dag waren ( 1.5 meter uit elkaar )
13.00 uur sluit speeldag
De gehele dag is er ranja en water voor de kinderen
Maatregels
Bij de ingang staat desinfectie om de handen te wassen. Ouders / kijkers dienen achter het rode lint te staan en houd de 1.5 meter regel in acht
Omdat er 2 uur eerder  gestopt gaat worden  i.v.m. het weer heeft Roy Winter  bedacht om samen met de vrijwilligers een meiden morgen of middag ( knippen plakken kleuren ) en een jongens morgen ( forelvissen bij de boshoek 2.0 ) te organiseren, maar dit staat nog in de kinderschoenen en zal nog informatie over volgen.
Deel dit bericht!

Geef een reactie