Parkeren op toegangsweg naar strand Nijstad per direct verboden

Hoogeveen – De gemeente Hoogeveen heeft per direct een parkeerverbod ingesteld voor de toegangsweg naar strand Nijstad. Het parkeerverbod geldt voor beide zijden van de weg en is met voldoende verkeersborden aangeven.

Bij de toegangsweg staan op de drukke momenten verkeersregelaars die u naar een weiland leiden waar u gratis kunt parkeren. Als u toch aan de toegangsweg parkeert, riskeert u een fikse parkeerboete.

Afgelopen vrijdag stond de toegangsweg naar strand Nijstad vol met auto’s. Wanneer er een calamiteit zou zijn bij paviljoen Nijstad, bij het strand of de NAM-locatie dan was het voor de hulpdiensten onmogelijk om snel ter plaatste te zijn.

Houd 1.5 meter afstand

Het vooruitzicht naar de rest van de week geeft zonnig strandweer. Met de eigenaar van Nijstad heeft de gemeente goede afspraken gemaakt rondom het handhaven van de coronamaatregelen. Maar ook uw hulp is hard nodig: houd 1.5 meter afstand, ook op het strand. Op deze manier helpt u uzelf, de andere gasten en brengt u de eigenaar van het strand niet in de problemen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord