VVD beantwoordt maandag live vragen via Facebook

Hoogeveen – De VVD gaat maandagavond live via Facebook vragen beantwoorden. Kijkers kunnen de Facebook Live Sessie volgen en direct vragen stellen over actuele politieke zaken. Speciale gast is VVD Tweede Kamerlid Erik Ziengs, die vorige week een initiatiefwet heeft ingediend om flexibeler om te gaan met regels in de winkelstraat.

De VVD-er wil toestaan dat de kapper een wijntje serveert, de slijter een blokje kaas en dat een restaurant zijn eigen olijfolie en koffiebonen aan de man brengt. De mengvormen zijn nu nog verboden, maar heeft nu de sympathie van een Kamermeerderheid om dat te veranderen. Het voorstel moet zorgen voor meer beleving en levendigheid in de winkelstraten, die steeds vaker te hebben met winkelleegstand en dalende omzetten.
Het is de zevende Facebook Live Sessie die door de VVD Hoogeveen wordt georganiseerd. De eerdere sessies trokken al meer dan 10.000 kijkers. De sessies zijn ook terug te kijken via Facebook. Tijdens de sessie kan iedereen Raadslid Mark Strolenberg en Tweede Kamerlid Erik Ziengs live vragen stellen die ook direct worden beantwoord. De Facebook sessie is te volgen via Facebook VVD  Hoogeveen  en zal maandagavond om 19:30 uur starten.

Deel dit bericht!

4 gedachten over “VVD beantwoordt maandag live vragen via Facebook

  • 19. juni 2018 om 09:52
   Permalink

   Begrijp ik Maantje. Ik zag echter deze foto. Ik was een keer bij de kledingbank. En ik dacht, verrek De VVD heeft daar die foto gemaakt. Vandaar.

 • 19. juni 2018 om 15:11
  Permalink

  Hahaha dat had zo gekund, maar de kledingbank is geen zorg voor de vvd. Zullen ze vast niet doen!

Geef een reactie